Over Sarona’s

Sarona’s opende in 2007 voor het eerst haar deuren als flexibele gastouderopvang. Vanaf dat moment is de organisatie in snel tempo uitgegroeid tot een schitterend familie bedrijf.

Sarona’s Opvang Hotel is de volledige naam van ons kinderdagverblijf. Het Hotel gedeelte staat voor de service die wij bieden. Sarona’s is een organisatie die inspeelt op de vraag van ouders en verzorgers en de behoefte van het bedrijfsleven naar kwalitatief hoogwaardige kinderopvang. Wij onderscheiden ons door flexibele kinderopvang en door verschillende contracten op maat aan te bieden en ons sterk onderscheidend concept. Ons geloof vormt hiervan de basis.
Sarona’s Opvang Hotel is niet zomaar een kinderopvang maar kenmerkt zich door een bijzondere gastvrijheid naar haar grote en kleine klanten toe.
Wij zijn een kinderopvang met een christelijke visie. In onze werkwijze en benadering bieden wij kwalitatief hoogwaardige kinderopvang aan.
Sarona’s is een warme opvang waarbij er een luisterend oor is voor ouder en kind.

Wij denken graag met de ouders mee wat de beste opvang vorm is voor hun dierbaarste geschenk. Vanuit onze christelijke visie is iedereen uniek en wij kijken om die reden per klant wat voor hun en hun kindje(s) de beste opvangvorm is.

Sarona’s is de plek waar je jezelf mag zijn op weg naar de toekomst

Je bent van harte welkom.

Sarona’s Kinderopvang Hotel

 

 

  • Priscilla Stoel
    Priscilla Stoel Locatie Manager

    Priscilla is een zeer professionele manager die haar vak verstaat. Voor alle vragen van roosters tot groepsinfo kun je bij haar terecht. Je vindt haar ook regelmatig op de groep.

Download hier het pedagogisch beleidsplan 2018: saronas_pedagogisch_beleidsplan2018